De Albgold spaghetti biologische speltpasta wordt met vakmanschap op de Schwäbische Alb gemaakt van 100% Duitse spelt. De nootachtige smaak van het graan zorgt voor variatie op het bord en er wordt rekening gehouden met de hoogste normen op het gebied van Lees meer.
De Albgold spaghetti biologische speltpasta wordt met vakmanschap op de Schwäbische Alb gemaakt van 100% Duitse spelt. De nootachtige smaak van het graan zorgt voor variatie op het bord en er wordt rekening gehouden met de hoogste normen op het gebied van ecologie, sociale kwesties en eerlijkheid. Dit wordt gegarandeerd door de onafhankelijke controles voor het Naturland-label op de verpakking.
Ingrediënten
Exacte productaanduiding: biologische pasta Ingrediënten: VOLKOREN SPELBLOEM (TARWESTIJL) uit gecontroleerde biologische landbouw.
Bewaaradvies
Op een koele en droge plaats bewaren
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 344 kcal / 1.452 kJ |
Vetten | 2,4 g |
Verzadigde vetzuren | 0,4 g |
Koolhydraten | 62 g |
Suikers | 3,3 g |
Vezels | 11 g |
Eiwitten | 13 g |
Zout | 0,01 g |