De dmBio Aceto Balsamico di Modena BGA wordt gemaakt in de Noord-Italiaanse provincie Modena. De balsamicoazijn uit Modena rijpt in houten vaten en zorgt door de edele samenstelling van rode wijnazijn en druivenmostconcentraat voor een zoetzure smaak. Dit Lees meer.
De dmBio Aceto Balsamico di Modena BGA. wordt gemaakt in de Noord-Italiaanse provincie Modena. De balsamicoazijn uit Modena rijpt in houten vaten en zorgt door de edele samenstelling van rode wijnazijn en druivenmostconcentraat voor een zoetzure smaak. Dit maakt onze Aceto Balsamico Azijn ideaal voor dressings, fijne sauzen, marinades of fruitdesserts.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische balsamicoazijn uit Modena, 6% zuur
Rode azijn*, geconcentreerde druivenmost*. *van biologische landbouw
Bewaaradvies
Op een koele en droge plaats bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 ml |
Energie | 114 kcal / 487 kJ |
Vetten | 0 g |
Verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 23 g |
Suikers | 22 g |
Eiwitten | 0,5 g |
Zout | 0,02 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.