Voor de productie van ons dmBio-amandelmeel worden geblancheerde amandelen door persing voorzichtig gedeeltelijk ontolied en vervolgens fijngemalen. Omdat amandelmeel van nature licht zoet is, kan de hoeveelheid suiker die volgens het recept nodig is, ind Lees meer.
Om ons dmBio-amandelmeel te produceren, worden geblancheerde amandelen voorzichtig gedeeltelijk ontvet door ze te persen en vervolgens fijngemalen. Omdat amandelmeel van nature licht zoet is, kan de benodigde hoeveelheid suiker in het recept indien nodig worden verminderd. Bij het bakken kan ongeveer 25% van het in het recept aangegeven graanmeel worden vervangen door amandelmeel.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Amandel eiwit
Amandelpitten, geschild, gedeeltelijk ontolied, gemalen
Let op de informatie over allergenen.
Allergenen
Bevat noten en notenderivaten. (Kan amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten etc. bevatten)
Bewaaradvies
Goed gesloten, droog en beschermd tegen hitte en licht bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 380 kcal / 1.592 kJ |
Vetten | 12 g |
Verzadigde vetzuren | 1,7 g |
Koolhydraten | 7 g |
Suikers | 7 g |
Vezels | 16 g |
Eiwitten | 53 g |
Zout | 0,048 g |
Calcium | 530 mg |
Magnesium | 545 mg |
Vitamine B2, Riboflavine | 1,56 mg |
Vitamine E | 5,27 mg |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.