Ons dmBio bakpoeder met pure wijnsteenwijn geeft je deeg een lichte en luchtige structuur. Het kan veelzijdig worden gebruikt en is ideaal voor het bereiden van zoete en hartige gebakjes. Lees meer.
Ons dmBio bakpoeder met pure wijnsteen geeft je deeg een losse, luchtige structuur. Het kan veelzijdig worden gebruikt en is ideaal voor het bereiden van zoete en hartige gebakjes.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologisch bakpoeder met pure wijnsteen
Ingrediënten: tapiocazetmeel*, rijsmiddelen: natriumcarbonaten; Verzuurder: 22,8% kaliumtartraat^1; Citroensappoeder*, verdikkingsmiddel: guargom*. *van biologische landbouw ^1puur wijnsteen
Gebruiksaanwijzing
Het dmBio bakpoeder geeft het deeg een losse structuur en is geschikt voor de productie van alle biscuitgebak, zanddeeg, broodjes, koekjes, koekjes, wafeldeeg en nog veel meer
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 226 kcal / 966 kJ |
Vetten | < 0,5 g |
Verzadigde vetzuren | < 0,1 g |
Koolhydraten | 43 g |
Suikers | < 0,5 g |
Vezels | 0,5 g |
Eiwitten | < 0,5 g |
Zout | 18,6 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.