Onze dmBio cannellinibonen kenmerken zich door hun delicate, romige consistentie en fijn aroma. In de Italiaanse keuken, vooral in Toscane, worden de witte bonen gebruikt voor het bereiden van salades en stoofschotels zoals de klassieke minestrone. Ook zi Lees meer.
Onze dmBio cannellinibonen kenmerken zich door hun delicate, romige consistentie en fijn aroma. In de Italiaanse keuken, vooral in Toscane, worden de witte bonen gebruikt voor het bereiden van salades en stoofschotels zoals de klassieke minestrone. Ook zijn ze prima geschikt om mee te bakken of vegan spreads te maken.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische cannellinibonen
Ingrediënten: Cannellinibonen*, water, zeezout. *van biologische landbouw
Gebruiksaanwijzing
Ingrediënt voor salades en stoofschotels (bijv. minestrone)
Bewaaradvies
Na opening overbrengen naar een niet-metalen container, in de koelkast bewaren en binnen 3-4 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 93 kcal / 392 kJ |
Vetten | 0,4 g |
Verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 13 g |
Suikers | 1,2 g |
Vezels | 5,9 g |
Eiwitten | 6,4 g |
Zout | 0,35 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.