Voor onze dmBio Espresso de Peru gebruiken wij bijzonder hoogwaardige, fijngemalen Arabica bonen uit de hooglanden van Peru van de Naturland en Fairtrade-gecertificeerde coöperatie Juan Santos Atahualpa. De teelt vindt plaats tussen Pichanaqui, Perené, Rí Lees meer.
Voor onze dmBio Espresso de Peru gebruiken wij bijzonder hoogwaardige, fijngemalen Arabica bonen uit de grote hoogten van Peru van de Naturland en Fairtrade gecertificeerde coöperatie Juan Santos Atahualpa. De teelt vindt plaats tussen Pichanaqui, Perené, Río Negro, Pangoa, Río Tambo en Puerto Bermúdez. De daaropvolgende bonenselectie en oogst worden zorgvuldig met de hand uitgevoerd. Tijdens het traditionele, bijzonder behoedzame, langdurige brandproces ontwikkelen de bonen hun volle smaak en hun sterke, aromatische karakter met harmonieuze tonen van chocolade en delicate nuances van noten.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Geroosterde koffie
Ingrediënten: Biologische gebrande espressokoffie, gemalen. 100% Arabica bonen*. *van biologische landbouw.
Als er meerdere landen van herkomst worden vermeld, zijn de grondstoffen voor dit product afhankelijk van de beschikbaarheid afkomstig uit een van deze landen.
Gebruiksaanwijzing
Geschikt voor alle standaard huishoudelijke portafiltermachines en espressomachines
Bewaaradvies
Voor een langdurige aromatische smaak bewaart u de geopende verpakking afgesloten met een clip op een koele plaats. Verzegeld onder beschermende atmosfeer. Op een koele en droge plaats bewaren.
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.