Gierst is een graansoort uit de grasfamilie. Het volkoren graan met zijn ingrediënten wordt zachtjes gestoomd en vervolgens tot fijne vlokken gerold. Heerlijk als ingrediënt in muesli, als ingrediënt in melkpap, soepen of pasteitjes en als additief in koe Lees meer.
Gierst is een graansoort uit de zoete grasfamilie. Het volkoren graan en de ingrediënten ervan worden zachtjes gestoomd en vervolgens tot fijne vlokken gerold. Heerlijk als ingrediënt in muesli, als ingrediënt in melkpappen, soepen of pasteitjes en als additief in koekjes en cakes.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische gierstvlokken
Bevat MILLET*-vlokken. *van biologische landbouw
Let op de informatie over allergenen.
Als er meerdere landen van herkomst worden vermeld, zijn de grondstoffen voor dit product afhankelijk van de beschikbaarheid afkomstig uit een van deze landen.
Allergenen
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen en glutenbevattende graanproducten
Kan sporen van lupine en lupinederivaten bevatten
Kan sporen van sojabonen en sojaderivaten bevatten
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 360 kcal / 1.525 kJ |
Vetten | 3,9 g |
Verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 69 g |
Suikers | 1,5 g |
Vezels | 3,8 g |
Eiwitten | 11 g |
Zout | < 0,01 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.