Onze dmBio hazelnootchocoladecrème is een nootachtige chocoladesmaakervaring met 50% vers geroosterde hazelnoten, fijne cacao en edele bourbonvanille Lees meer.
Onze dmBio hazelnootchocoladecrème is een nootachtige, chocoladeachtige smaakervaring met 50% vers geroosterde hazelnoten, fijne cacao en fijne bourbonvanille
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische hazelnootchocoladecrème
Ingrediënten: 50% HAZELNOTEN*, rietsuiker*, palmolie*, ruwe rietsuiker*, 5% chocolade (rietsuiker*, sterk ontoliede cacaopoeder*, cacaoboter*), zonnebloemolie*, 0,8% sterk ontoliede cacaopoeder* , emulgator: lecithine*, bourbon-vanillepoeder*. *van biologische landbouw. Kan sporen bevatten van soja, melk en andere noten.
Let op de informatie over allergenen.
Gebruiksaanwijzing
De zacht smeltende crème smaakt heerlijk als spread, op pannenkoeken of crêpes, in zoete gerechten of om desserts te verfijnen.
Allergenen
Bevat hazelnoot en hazelnootproducten
Kan sporen bevatten van cashewnoten en cashewnotenproducten
Kan sporen bevatten van macadamianoten en macadamianootproducten
Kan sporen van amandelen en amandelproducten bevatten
Kan sporen van melk en melkderivaten bevatten
Kan sporen van sojabonen en sojaderivaten bevatten
Bewaaradvies
Op een droge plaats bewaren, beschermd tegen hitte en licht.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 585 kcal / 2.428 kJ |
Vetten | 42 g |
Verzadigde vetzuren | 6,6 g |
Koolhydraten | 38 g |
Suikers | 38 g |
Vezels | 9,4 g |
Eiwitten | 5,3 g |
Zout | 0,08 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.