Hoe wordt onze ijsthee bereid?
De witte thee wordt bij een temperatuur van ongeveer 100 °C gezet en enige tijd laten trekken.
Vervolgens koelt de thee langzaam en voorzichtig af gedurende ongeveer 3 uur.
Vanwege zijn bijzondere smaak is hij verfijnd
Lees meer.
Hoe wordt onze ijsthee bereid? De witte thee wordt bij een temperatuur van ongeveer 100 °C gezet en enige tijd laten trekken. Vervolgens koelt de thee langzaam en voorzichtig af gedurende ongeveer 3 uur. Vanwege zijn bijzondere smaak is hij verfijnd met geselecteerd vruchtvlees en vruchtensap.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische verfrissende drank gemaakt van witte thee, perzikpulp en frambozensap, met druivensapconcentraat
Ingrediënten: 90% witte thee-infusie (drinkwater, 0,2% witte thee*), 4% perzikpulp*, 4% frambozensap*, 2% druivensapconcentraat*. *van biologische landbouw
Gebruiksaanwijzing
Schud lichtjes voor consumptie.
Bewaaradvies
Na opening in de koelkast bewaren en binnen 5 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 ml |
Energie | 10 kcal / 43 kJ |
Vetten | < 0,5 g |
Verzadigde vetzuren | < 0,1 g |
Koolhydraten | 2,5 g |
Suikers | 2,5 g |
Vezels | < 0,5 g |
Eiwitten | < 0,5 g |
Zout | < 0,01 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.