De dmBio Kalamon-olijven groeien in de bergachtige streken van de zuidelijke Peloponnesos in Griekenland en krijgen hun natuurlijke paarse kleur door de uitgestrekte mediterrane zon. De rijpe olijven worden zorgvuldig met de hand geplukt en in een pekel v Lees meer.
De dmBio Kalamon-olijven groeien in de bergachtige streken van de zuidelijke Peloponnesos in Griekenland en krijgen hun natuurlijke paarse kleur door de uitgestrekte mediterrane zon. De rijpe olijven worden zorgvuldig met de hand geplukt en in een pekel van water en zeezout geplaatst. Een scheutje azijn geeft ze hun volle, aromatische smaak. De Kalamon-olijven zijn ideaal voor mediterrane salades of sauzen. Maar ze zijn ook heerlijk op zichzelf of op pizza.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Kalamon-olijven zonder pit, gepekeld
Ingrediënten: Kalamon-olijven* zonder pit, water, wijnazijn*, zeezout. * afkomstig uit de biologische landbouw.
Let op de informatie over allergenen.
Gebruiksaanwijzing
Olijven kunnen af en toe stenen bevatten.
Allergenen
Kan sporen van amandelen en amandelproducten bevatten
Bewaaradvies
Na opening in de koelkast bewaren en binnen 14 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 215 kcal / 886 kJ |
Vetten | 21 g |
Verzadigde vetzuren | 2,3 g |
Koolhydraten | 3,7 g |
Suikers | < 0,5 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 1,4 g |
Zout | 2,5 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.