De dmBio kokosbloesemsuiker is veelzijdig. Het hoogwaardige natuurproduct is een traditioneel onderdeel van de Aziatische keuken. Kokosbloesemsuiker, waarvan de smaak doet denken aan karamel, is ideaal voor het afronden van saladedressings en wokgerechten Lees meer.
De dmBio kokosbloesemsuiker kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het hoogwaardige natuurproduct is een traditioneel onderdeel van de Aziatische keuken. Kokosbloesemsuiker, waarvan de smaak doet denken aan karamel, is ideaal voor het afronden van saladedressings en wokgerechten. De natuurlijke zoetstof is ook een exotisch alternatief voor tafelsuiker.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische kokosbloesemsuiker
Ingrediënten: Kokosbloesemsuiker*. *van biologische landbouw
Als er meerdere landen van herkomst worden vermeld, zijn de grondstoffen voor dit product afhankelijk van de beschikbaarheid afkomstig uit een van deze landen.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 383 kcal / 1.616 kJ |
Vetten | < 0,5 g |
Verzadigde vetzuren | 0,2 g |
Koolhydraten | 93 g |
Suikers | 90 g |
Vezels | 0,5 g |
Eiwitten | 1,3 g |
Zout | 0,24 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.