Voor onze dmBio nougatchocolade gebruiken we de beste cacaobonen en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw. Melkchocolade met minimaal 37% cacao uit de Dominicaanse Republiek en een fijne hazelnootnougatvulling zorg Lees meer.
Voor onze dmBio Nougatchocolade gebruiken we de beste cacaobonen en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw. Volle melkchocolade met minimaal 37% cacao uit de Dominicaanse Republiek en fijne hazelnootnougatvulling zorgen samen voor een unieke smaakervaring.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische volle melkchocolade met hazelnootnougat (50%)
Ingrediënten: 50% VOLLE MELKchocolade* (rauwe rietsuiker*, 26% VOLLE MELKpoeder*, cacaoboter*, cacaomassa*), 50% HAZELNOOT nougatvulling* (35% HAZELNOTEN*, ruwe ruwe suiker*, VOLLE MELKpoeder *, cacaoboter*). *van biologische landbouw. Cacao: minimaal 37% in VOLLE MELKchocolade. Kan sporen van andere NOTEN en GLUTEN bevatten.
Let op de informatie over allergenen.
Allergenen
Bevat hazelnoot en hazelnootproducten
Bevat melk en melkderivaten
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen en glutenbevattende graanproducten
Kan sporen van amandelen en amandelproducten bevatten
Kan sporen van pecannoten en pecannotenproducten bevatten
Kan sporen van pistache en pistacheproducten bevatten
Bewaaradvies
Op een droge plaats bewaren, uit de buurt van hitte.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 582 kcal / 2.436 kJ |
Vetten | 41 g |
Verzadigde vetzuren | 19 g |
Koolhydraten | 44 g |
Suikers | 42 g |
Vezels | 2,7 g |
Eiwitten | 8,9 g |
Zout | 0,2 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.