Onze dmBio sojasaus Shoyu wordt traditioneel gemaakt in Japan. Met een licht gekruide smaak is deze aromatische en natuurlijk gefermenteerde saus ideaal voor het op smaak brengen en verfijnen van groente- en rijstgerechten, soepen, dressings en dips, maar Lees meer.
Onze dmBio sojasaus Shoyu wordt traditioneel gemaakt in Japan. Licht pittig van smaak, deze aromatische en natuurlijk gefermenteerde saus is geschikt voor het veelzijdig kruiden en verfijnen van groente- en rijstgerechten, soepen, dressings en dips, maar ook voor het kruiden aan tafel.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Sojasaus, natuurlijk gefermenteerd
Ingrediënten: Water, 19% SOJABONEN*, TARWE*, zeezout, Aspergillus oryzae
Let op de informatie over allergenen.
Allergenen
Bevat sojabonen en sojabonenderivaten
Bevat tarwe en tarwederivaten
Bewaaradvies
Droog en buiten de hitte bewaren
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 ml |
Energie | 68 kcal / 288 kJ |
Vetten | < 0,5 g |
Verzadigde vetzuren | < 0,1 g |
Koolhydraten | 5,4 g |
Suikers | 2,5 g |
Vezels | 0,9 g |
Eiwitten | 10 g |
Zout | 16,2 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.