De dmBio Pesto Basilico wordt in een Italiaans familiebedrijf op ambachtelijke wijze gemaakt van aromatische basilicum en pijnboompitten. Lees meer.
De dmBio Pesto Basilico wordt in een Italiaans familiebedrijf op ambachtelijke wijze gemaakt van aromatische basilicum en pijnboompitten.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische pesto met basilicum
Ingrediënten: 60% basilicum*, extra vergine olijfolie*, citroensap*, 4% pijnboompitten*, zeezout.*van biologische landbouw
Bewaaradvies
Na opening gekoeld bewaren en snel gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 280 kcal / 1.174 kJ |
Vetten | 28 g |
Verzadigde vetzuren | 4,4 g |
Koolhydraten | 4,7 g |
Suikers | 3,7 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 2 g |
Zout | 2,3 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.