De dmBio Pesto Rosso wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van zongedroogde tomaten en extra vergine olijfolie in een Italiaans familiebedrijf. Lees meer.
De dmBio Pesto Rosso wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van zongedroogde tomaten en extra vergine olijfolie in een Italiaans familiebedrijf.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische pesto met gedroogde tomaten
Ingrediënten: Extra vierge olijfolie*, 27% tomaten*, 13% tomatenpuree*, 12% gedroogde tomaten*, 6% CASHEWS*, 4% basilicum*, citroensap*, 1,4% zeezout. *van biologische landbouw
Let op de informatie over allergenen.
Allergenen
Bevat noten en notenderivaten. (Kan amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten etc. bevatten)
Bewaaradvies
Na opening gekoeld bewaren en snel gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 366 kcal / 1.530 kJ |
Vetten | 32 g |
Verzadigde vetzuren | 5,3 g |
Koolhydraten | 15 g |
Suikers | 6 g |
Vezels | 3,3 g |
Eiwitten | 3,5 g |
Zout | 1,2 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.