Onze dmBio Pinda Satésaus geeft uw gerechten een heerlijk kruidig-nootachtige smaak. Het overtuigt door zijn Aziatische toets en kan op vele manieren worden gebruikt: bij rijst of bij Aziatische zomerbroodjes, als dip of als marinade bij het braden en gri Lees meer.
Onze dmBio pindasatésaus geeft uw gerechten een heerlijk pittige, nootachtige smaak. Het overtuigt door zijn Aziatische touch en kan op vele manieren worden gebruikt: bij rijst of bij Aziatische zomerbroodjes, als dip of als marinade om te braden en grillen.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische pindasaus
Ingrediënten: Water, 13% gemalen PINDA*, 10% tomatenpuree*, 8% uien*, ruwe rietsuiker*, 3% kokosmelk* (waarvan 57% kokosextract*, water), 2,5% gemalen kokos*, gebakken uien* (uien*, zonnebloemolie*), sojasaus* (water, SOJABONEN*, zout), 1,2% PINDA* gehakt, zeezout, citroensapconcentraat*, maïszetmeel*, knoflook*, tamarindepasta* (tamarinde* , water), verdikkingsmiddel: guargom*, appelazijn*, gember*, chili*, koriander*, komijn*, peper*, paprika*, kurkuma*. *van biologische landbouw
Let op de informatie over allergenen.
Allergenen
Bevat pinda's en pindaderivaten
Bevat sojabonen en sojabonenderivaten
Bewaaradvies
Droog, koel en beschermd tegen licht bewaren. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 3 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 ml |
Energie | 167 kcal / 695 kJ |
Vetten | 10 g |
Verzadigde vetzuren | 3,5 g |
Koolhydraten | 12 g |
Suikers | 8,9 g |
Vezels | 3,1 g |
Eiwitten | 5,3 g |
Zout | 1,6 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.