Maïsgriesmeel wordt geproduceerd door maïskorrels voorzichtig te malen. Dit is heerlijk als ovenschotel of als begeleider van groente- en vleesgerechten. De dmBio polenta maïsgriesmeel is ook geschikt voor het bakken van hartige en zoete gebakjes. Lees meer.
Maïsgrutten worden gemaakt door maïskorrels voorzichtig te malen. Dit is heerlijk als ovenschotel of bijgerecht bij groente- en vleesgerechten. De dmBio polenta maïsgriesmeel is ook geschikt voor het bakken van hartige en zoete gebakjes.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische maïsgriesmeel
Ingrediënten: MAÏS* griesmeel. *van biologische landbouw
Let op de informatie over allergenen.
Als er meerdere landen van herkomst worden vermeld, zijn de grondstoffen voor dit product afhankelijk van de beschikbaarheid afkomstig uit een van deze landen.
Gebruiksaanwijzing
Roer 150 g polenta door 3 tot 4 keer de hoeveelheid kokend water. Breng het kort aan de kook en laat het vervolgens ongeveer 10 minuten doorkoken.
Allergenen
Kan sporen van lupine en lupinederivaten bevatten
Kan sporen van sojabonen en sojaderivaten bevatten
Bewaaradvies
Goed gesloten, beschermd tegen hitte en op een droge plaats bewaren
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 344 kcal / 1.460 kJ |
Vetten | 0,8 g |
Verzadigde vetzuren | 0,2 g |
Koolhydraten | 74 g |
Suikers | 1,5 g |
Vezels | 4,8 g |
Eiwitten | 7,7 g |
Zout | < 0,01 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.