Voor onze dmBio speltspaghetti gebruiken wij Duitse spelt uit Naturland-gecertificeerde teelt. Hierdoor krijgen ze hun fijne, nootachtige smaak. Onze speltspaghetti wordt met zorg gemaakt volgens traditioneel recept in een Duits familiebedrijf. Ze zijn ui Lees meer.
Voor onze dmBio speltspaghetti gebruiken wij Duitse spelt uit Naturland gecertificeerde teelt. Dit geeft ze hun delicate, nootachtige smaak. Onze speltspaghetti wordt met zorg gemaakt volgens traditioneel recept in een Duits familiebedrijf. Ze zijn perfect te combineren met onze dmBio pastasaus of pesto’s. Ze zijn ook heerlijk in hartige ovenschotels en salades.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische pasta gemaakt van speltmeel
Ingrediënten: SPELTARWEBLOEM* Type 630. *van biologische oorsprong, kan sporen van ei en soja bevatten.
Let op de informatie over allergenen.
Gebruiksaanwijzing
Voeg de pasta toe aan ruim kokend, gezouten water en kook ongeveer 6-7 minuten. Af en toe roeren. Giet het daarna af en roer er naar smaak een beetje boter of olie door.
Allergenen
Bevat spelt en speltproducten
Kan sporen van eieren en eiderivaten bevatten
Kan sporen bevatten van sojabonen en sojaderivaten
Bewaaradvies
Op een droge plaats bewaren, beschermd tegen hitte en licht
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 360 kcal / 1.527 kJ |
Vetten | 1,5 g |
Verzadigde vetzuren | 0,3 g |
Koolhydraten | 74 g |
Suikers | 3,1 g |
Vezels | 3,3 g |
Eiwitten | 11 g |
Zout | < 0,01 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.