Het dmBio tarwemeel type 550 combineert de optimale bakeigenschappen van puur wit meel met een voedingsrijke samenstelling. Het is ideaal voor het bakken van brood en gebak en pasta-, gist- of strudeldeeg. De typeaanduiding geeft het mineraalgehalte van h Lees meer.
Het dmBio tarwemeel Type 550 combineert de optimale bakeigenschappen van puur wit meel met een voedingsrijke samenstelling. Het is ideaal voor het bakken van brood en gebak en pasta-, gist- of strudeldeeg. De typeaanduiding geeft het mineraalgehalte van het meel aan. Dit meel is fijngemalen en hierdoor krijgt het zijn lichte kleur.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologisch tarwemeel type 550
Ingrediënten: TARWEBLOEM* Type 550. *van biologische landbouw.
Let op de informatie over allergenen.
Als er meerdere landen van herkomst worden vermeld, zijn de grondstoffen voor dit product afhankelijk van de beschikbaarheid afkomstig uit een van deze landen.
Allergenen
Kan sporen van lupine en lupinederivaten bevatten
Kan sporen van sojabonen en sojaderivaten bevatten
Bewaaradvies
Goed gesloten, beschermd tegen hitte en op een droge plaats bewaren
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 349 kcal / 1.480 kJ |
Vetten | 1,1 g |
Verzadigde vetzuren | 0,2 g |
Koolhydraten | 72 g |
Suikers | 1,1 g |
Vezels | 4,3 g |
Eiwitten | 11 g |
Zout | < 0,01 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.