Onze dmBio tarwezemelen zijn gemaakt van de buitenste laag van de tarwekorrel. De tarwe is afkomstig van de Oostenrijkse landbouw. Probeer de tarwezemelen eens als ingrediënt in muesli, in yoghurt of als ingrediënt in brood, broodjes en koekjes. Lees meer.
Onze dmBio tarwezemelen zijn gemaakt van de buitenste laag van de tarwekorrel. De tarwe is afkomstig van de Oostenrijkse landbouw. Probeer tarwezemelen eens als ingrediënt in muesli, in yoghurt of als bakingrediënt voor brood, broodjes en koekjes.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische tarwe, bladzemelen
Ingrediënten: TARWEZEMELEN* *van biologische landbouw
Let op de informatie over allergenen.
Als er meerdere landen van herkomst worden vermeld, zijn de grondstoffen voor dit product afhankelijk van de beschikbaarheid afkomstig uit een van deze landen.
Allergenen
Bevat granen die gluten bevatten en graanproducten die gluten bevatten
Bevat tarwe en tarwederivaten
Kan sporen bevatten van sesamzaad en sesamzaadproducten
Kan sporen bevatten van sojabonen en sojaderivaten
Bewaaradvies
Goed gesloten, droog en beschermd tegen hitte bewaren. Na opening binnen enkele dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 268 kcal / 1.112 kJ |
Vetten | 4,7 g |
Verzadigde vetzuren | 0,8 g |
Koolhydraten | 18 g |
Suikers | 3,3 g |
Vezels | 45 g |
Eiwitten | 16 g |
Zout | < 0,01 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.