Onze dmBio natuurlijke tofu heeft een milde smaak en is daardoor veelzijdig in de keuken. Puur of gebakken, ideaal voor groentegerechten, curries en als topping op salades. Het kan ook worden gebruikt voor het maken van zoete gerechten zoals veganistische Lees meer.
Onze dmBio natuurlijke tofu heeft een milde smaak en is daardoor veelzijdig in de keuken. Puur of gebakken, ideaal voor groentegerechten, curries en als topping op salades. Het kan ook worden gebruikt voor het maken van zoete gerechten, zoals veganistische crèmes en cakes.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische tofu naturel
Ingrediënten: Water, 20% SOJABONEN*, stollingsmiddel calciumsulfaat. *van biologische landbouw
Let op de informatie over allergenen.
Allergenen
Bevat sojabonen en sojabonenderivaten
Bewaaradvies
Stabiel indien ongeopend en niet gekoeld. Na opening bewaren bij +2 tot +6°C en binnen 2 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 122 kcal / 508 kJ |
Vetten | 7,1 g |
Verzadigde vetzuren | 1,2 g |
Koolhydraten | < 0,5 g |
Suikers | < 0,5 g |
Vezels | 1,9 g |
Eiwitten | 12 g |
Zout | < 0,01 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.