In onze dmBio Tofu Rosso zijn tomaten en olijven in harmonie, waardoor een heerlijke mediterrane toets ontstaat. Voor bijzondere Italiaanse flair op het bord! Gebakken met rijst en saus, koud gedrapeerd op een salade of op een sneetje brood, ontvouwt onze Lees meer.
In onze dmBio Tofu Rosso zijn tomaten en olijven in harmonie, waardoor een heerlijke mediterrane toets ontstaat. Voor een bijzondere Italiaanse flair op je bord! Gebakken met rijst en saus, koud gedrapeerd over een salade of op een sneetje brood, onze dmBio tofu ontwikkelt zijn volle aroma en tovert een smaakbeleving tevoorschijn. Een hoogtepunt voor iedere liefhebber van de Italiaanse keuken!
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische tofu met tomaten en olijven
Water, 17% SOJABONEN*, zonnebloemolie*, 3% gedroogde tomaten*, 1,3% olijven*, zout, cognacazijn*, kruiden*, paprika-extract*, maïszetmeel*, stollingsmiddel: calciumsulfaat. *van biologische landbouw
Let op de informatie over allergenen.
Gebruiksaanwijzing
Bak de gegrilde tofu met een beetje olie in de hete pan aan beide kanten gedurende 6 minuten knapperig of bestrijk hem met een beetje olie en rooster hem gedurende 5 minuten op de grill, meerdere keren draaien.
Allergenen
Bevat sojabonen en sojabonenderivaten
Bewaaradvies
Stabiel indien ongeopend en niet gekoeld. Na opening bewaren bij +2 tot +6°C en binnen 2 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 236 kcal / 979 kJ |
Vetten | 19 g |
Verzadigde vetzuren | 3 g |
Koolhydraten | < 0,5 g |
Suikers | < 0,5 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 16 g |
Zout | 0,9 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.