Onze dmBio tortillachips worden in Spanje gemaakt volgens de Mexicaanse bereidingswijze. Je hebt maar drie ingrediënten nodig, maar wees geduldig. De maïskorrels worden enkele uren geweekt en gekookt voordat ze worden verwerkt tot een deeg zonder de schel Lees meer.
Onze dmBio tortillachips worden in Spanje gemaakt volgens de Mexicaanse bereidingswijze. Je hebt maar drie ingrediënten nodig, maar je hebt geduld nodig. De maïskorrels worden enkele uren geweekt en gekookt voordat ze tot een deeg worden verwerkt, zonder dat de schil tijdens het koken wordt verwijderd. Het resultaat zijn knapperige tortillachips met een unieke, krachtige maïssmaak, afgerond met fijn zeezout.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische maïschips
Ingrediënten: 90% maïs*, zonnebloemolie*, 0,8% zeezout. * afkomstig uit de biologische landbouw
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 505 kcal / 2.112 kJ |
Vetten | 25 g |
Verzadigde vetzuren | 3,2 g |
Koolhydraten | 61 g |
Suikers | 2,3 g |
Vezels | 3,2 g |
Eiwitten | 7,8 g |
Zout | 0,8 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.