Voor onze dmBio volle melkchocolade gebruiken we de beste cacaobonen en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw. Deze samenstelling met minimaal 37% cacao uit de Dominicaanse Republiek wordt dankzij de lichte melksma Lees meer.
Voor onze dmBio volle melkchocolade gebruiken we de beste cacaobonen en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw. Deze samenstelling met minimaal 37% cacao uit de Dominicaanse Republiek zorgt dankzij de lichte melksmaak voor een unieke, fijne, romige smaakbeleving. Al geprobeerd? Er zijn nog meer heerlijke chocolaatjes van dmBio zoals: B. dmBio volle melkchocolade hele noot.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische melkchocolade
Ingrediënten: Ruwe rietsuiker*, 26% VOLLE MELKpoeder*, cacaoboter*, cacaomassa*. *van biologische landbouw. Cacao: minimaal 37%. Kan sporen van NOTEN en GLUTEN bevatten.
Let op de informatie over allergenen.
Allergenen
Bevat melk en melkderivaten
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen en glutenbevattende graanproducten
Kan sporen van noten en notenderivaten bevatten. (Kan amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten etc. bevatten)
Bewaaradvies
Op een droge plaats bewaren, uit de buurt van hitte.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 583 kcal / 2.427 kJ |
Vetten | 40 g |
Verzadigde vetzuren | 25 g |
Koolhydraten | 47 g |
Suikers | 46 g |
Vezels | 2,3 g |
Eiwitten | 8 g |
Zout | 0,25 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.