Fijn chocoladegenot dankzij de beste cacaobonen en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Volle melkchocoladereep met een romige espressomelkroomvulling en knapperige wafelstukjes. Lees meer.
Fijn chocoladegenot dankzij de beste cacaobonen en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Volle melkchocoladereep met een romige espressomelkroomvulling en knapperige wafelstukjes.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische melkchocolade met espresso-melkroomvulling en wafelstukjes in de vulling
Ingrediënten: 50% VOLLE MELKchocolade* (rauwe rietsuiker*, 26% VOLLE MELKPOEDER*, cacaoboter*, cacaomassa*), 47% espressomelkroomvulling* (rauwe rietsuiker*, 25% VOLLE MELKPOEDER*, palmvet*, cacaoboter*, 3% espresso-koffie*), 2,5% wafelkruimels* (TARWEBLOEM*, emulgator: lecithinen (zonnebloem)*; zonnebloemolie*, zeezout). *van biologische landbouw. Cacao: minimaal 37% in VOLLE MELKchocolade. Kan sporen van noten bevatten.
Let op de informatie over allergenen.
Allergenen
Bevat granen die gluten bevatten en graanproducten die gluten bevatten
Bevat melk en melkderivaten
Bevat tarwe en tarwederivaten
Kan sporen van noten en notenderivaten bevatten. (Kan amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten etc. bevatten)
Bewaaradvies
Op een droge plaats bewaren, uit de buurt van hitte.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 586 kcal / 2.452 kJ |
Vetten | 41 g |
Verzadigde vetzuren | 25 g |
Koolhydraten | 45 g |
Suikers | 43 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 7,7 g |
Zout | 0,25 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.