Fijn chocoladegenot dankzij de beste cacaobonen en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Melkchocoladereep met een romige frambozenyoghurtvulling. Het smaakt zo lekker met dmBio. De speciale binnenfolie is composteerbaar, biedt uitstekende product- en ar Lees meer.
Fijn chocoladegenot dankzij de beste cacaobonen en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Volle melkchocoladereep met romige frambozenyoghurtvulling. Zo lekker smaakt het met dmBio. De speciale binnenfolie is composteerbaar, biedt uitstekende product- en aromabescherming en maakt conventionele aluminiumfolie daardoor overbodig.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische melkchocolade met frambozenyoghurtvulling
Ingrediënten: 50% VOLLE MELKchocolade* (rauwe rietsuiker*, 26% VOLLE MELKPOEDER*, cacaoboter*, cacaomassa*), 48% yoghurtvulling* (rauwe rietsuiker*, palmvet*, magere MELKPOEDER*, cacaoboter*, 9% MAGERE MELK-YOGURTPOEDER*, ZOETE WEIPOEDER*), 1,8% frambozenpoeder*. *van biologische landbouw. Cacao: minimaal 37% in VOLLE MELKchocolade. Kan sporen van NOTEN en GLUTEN bevatten.
Let op de informatie over allergenen.
Allergenen
Bevat melk en melkderivaten
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen en glutenbevattende graanproducten
Kan sporen van noten en notenderivaten bevatten. (Kan amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten etc. bevatten)
Bewaaradvies
Op een droge plaats bewaren, uit de buurt van hitte.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 564 kcal / 2.361 kJ |
Vetten | 38 g |
Verzadigde vetzuren | 22 g |
Koolhydraten | 47 g |
Suikers | 46 g |
Vezels | 2,3 g |
Eiwitten | 8,7 g |
Zout | 0,34 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.