Voor onze dmBio volle melkchocolade gebruiken we de beste cacaobonen en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw. Fijne, romige melkchocolade met minimaal 37% cacao uit de Dominicaanse Republiek en knapperige hele haz Lees meer.
Voor onze dmBio volle melkchocolade hele noot gebruiken we de beste cacaobonen en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw. Fijne, romige melkchocolade met minimaal 37% cacao uit de Dominicaanse Republiek en knapperige hele hazelnoten zorgen samen voor een unieke smaakervaring. Al geprobeerd? Er zijn nog meer heerlijke chocolaatjes van dmBio zoals: B. dmBio nougatchocolade.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische melkchocolade met hele hazelnoten
Ingrediënten: Ruwe rietsuiker*, 21% VOLLE MELKpoeder*, cacaoboter*, 20% HAZELNOTEN*, cacaomassa*. *van biologische landbouw. Cacao: 37% tenminste in melkchocolade. Kan sporen van andere NOTEN en GLUTEN bevatten.
Let op de informatie over allergenen.
Allergenen
Bevat hazelnoot en hazelnootproducten
Bevat melk en melkderivaten
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen en glutenbevattende graanproducten
Kan sporen van amandelen en amandelproducten bevatten
Kan sporen van pecannoten en pecannotenproducten bevatten
Kan sporen van pistache en pistacheproducten bevatten
Bewaaradvies
Op een droge plaats bewaren, uit de buurt van hitte.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 605 kcal / 2.510 kJ |
Vetten | 44 g |
Verzadigde vetzuren | 21 g |
Koolhydraten | 40 g |
Suikers | 37 g |
Vezels | 3,5 g |
Eiwitten | 9,2 g |
Zout | 0,2 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.