Voor ons dmBio volkoren speltmeel wordt de hele korrel gemalen zodat alle graanbestanddelen behouden blijven. Door de sterke volkorensmaak is ons dmBi...Meer
Voor ons dmBio volkoren speltmeel wordt de hele korrel gemalen zodat a...
Het dmBio tarwemeel type 1050 heeft een eigen smaak met een licht nootachtig aroma. Ideaal voor hartige delicatessen zoals pizza of gemengd brood. De ...Meer
Het dmBio tarwemeel type 1050 heeft een eigen smaak met een licht noot...
Het dmBio volkorentarwemeel is bijzonder geschikt voor het bakken van stevige, gezonde broden, zoute en zoete gebakjes. Bij volkorenmeel wordt het hel...Meer
Het dmBio volkorentarwemeel is bijzonder geschikt voor het bakken van ...
Ons dmBio speltmeel type 1050 is licht gemalen en bevat daardoor nog delen van de volkoren. De typeaanduiding 1050 geeft het mineraalgehalte aan. De g...Meer
Ons dmBio speltmeel type 1050 is licht gemalen en bevat daardoor nog d...
Het dmBio tarwemeel type 550 combineert de optimale bakeigenschappen van puur wit meel met een voedingsrijke samenstelling. Het is ideaal voor het bak...Meer
Het dmBio tarwemeel type 550 combineert de optimale bakeigenschappen v...
Ons dmBio speltmeel type 630 is een echte klassieker onder de meelsoorten. De typeaanduiding 630 geeft het mineraalgehalte aan. Het meel wordt fijngem...Meer
Ons dmBio speltmeel type 630 is een echte klassieker onder de meelsoor...
Maïsgriesmeel wordt geproduceerd door maïskorrels voorzichtig te malen. Dit is heerlijk als ovenschotel of als begeleider van groente- en vleesgerec...Meer
Maïsgriesmeel wordt geproduceerd door maïskorrels voorzichtig te mal...
Het glutenvrije dmBio volkorenboekweitmeel met zijn nootachtige aroma is ideaal voor hartige en zoete gerechten zoals pannenkoeken, wafels of crêpes....Meer
Het glutenvrije dmBio volkorenboekweitmeel met zijn nootachtige aroma ...
Voor ons dmBio volkoren roggemeel wordt de hele korrel gemalen zodat alle graanbestanddelen behouden blijven. De gebruikte rogge is van Duitse Naturla...Meer
Voor ons dmBio volkoren roggemeel wordt de hele korrel gemalen zodat a...
Het dmBio speltgriesmeel wordt voorzichtig gemalen en gezeefd, waardoor de componenten van de buitenste lagen gedeeltelijk behouden blijven. Het smaak...Meer
Het dmBio speltgriesmeel wordt voorzichtig gemalen en gezeefd, waardoo...
Voor de productie van ons dmBio-amandelmeel worden geblancheerde amandelen door persing voorzichtig gedeeltelijk ontolied en vervolgens fijngemalen. O...Meer
Voor de productie van ons dmBio-amandelmeel worden geblancheerde amand...
Voor de productie van ons dmBio-kokosmeel wordt kokosvlees gedroogd, voorzichtig gedeeltelijk ontolied door te persen en vervolgens fijngemalen. Omdat...Meer
Voor de productie van ons dmBio-kokosmeel wordt kokosvlees gedroogd, v...
Met zijn nootachtige aroma en fijne structuur zorgt ons glutenvrije dmBio havermeel ervoor dat uw bakwaren een goede consistentie hebben. Of het nu ga...Meer
Met zijn nootachtige aroma en fijne structuur zorgt ons glutenvrije dm...
Het dmBio kikkererwtenmeel is het exotische alternatief voor conventioneel graanmeel en maakt het een echte verrijking in elke keuken. Dankzij het lic...Meer
Het dmBio kikkererwtenmeel is het exotische alternatief voor conventio...
Ons dmBio tarwemeel type 405 is zeer fijn gemalen en een echte klassieker onder de meelsoorten. De typeaanduiding 405 geeft het mineraalgehalte aan. D...Meer
Ons dmBio tarwemeel type 405 is zeer fijn gemalen en een echte klassie...
Voor ons dmBio tijgernotenmeel worden tijgernoten licht geroosterd en daarna voorzichtig gemalen. Tijgernoten zijn de wortelknol van een Afrikaanse gr...Meer
Voor ons dmBio tijgernotenmeel worden tijgernoten licht geroosterd en ...