Malse Köllnvlokken zijn de klassieker onder de Kölln producten en zijn nog steeds ons meest populaire en bekende product. Ze worden uit havergrutten - de gesneden haverkorrel - gerold tot bijzonder fijne havervlokken en zijn daarmee een echt volkorenprodu Lees meer.
Malse Kölln-vlokken zijn de klassieker onder de Kölln-producten en zijn nog steeds ons meest populaire en bekende product. Ze worden uit havergrutten - de gesneden haverkorrel - gerold tot bijzonder fijne havervlokken en zijn daarmee een echt volkorenproduct. Bloesemzachte Kölln-vlokken zijn rijk aan vezels en bevatten:
Ze zijn de alleskunner in ons assortiment en zijn vooral geliefd in pap, fijne mueslicreaties en in taarten, koekjes, brood en broodjes. In de stevige keuken zijn gehaktgerechten met de "bloesemsoorten" onovertroffen - gebruik ze gewoon in plaats van paneermeel!
Onze klassieker blikt terug op een lange geschiedenis:
In de "goede oude tijd" werden havervlokken los aangeboden aan de toonbank in kruidenierszaken en gewogen en verkocht in zakjes. In de jaren dertig van de vorige eeuw lanceerde de firma Peter Kölln voor het eerst havervlokken in kleine huishoudverpakkingen. In 1938 werd "Blütenzarte Köllnflocken" in de lichtblauwe en donkerblauwe verpakking geregistreerd als handelsmerk en in de jaren zestig en zeventig werd het net zo populair als populair door kleurrijke verzamelfoto's en albums. Zo creëerde Peter Kölln een van de bekendste Duitse merkiconen en het vlaggenschip van het bedrijf.
Ingrediënten
100% volkoren haver
Gemiddelde Voedingswaarden | per 100g |
Energie | 1.520 kJ /361 kcal |
Vetten | 6,7 g |
Waarvan Verzadigd | 1,3 g |
Koolhydraten | 56 g |
Suikers | 1,2 g |
Vezels | 11 g |
Eiwitten | 14 g |
Zout | 0 g |
Gebruiksaanwijzing
Bewaar uw Kölln-vlokken droog en beschermd tegen hitte. Informatie over de houdbaarheid vindt u op het product. Gelieve de lege zak bij het oud papier te doen. Dank u voor uw bijdrage aan de bescherming van het milieu!