De biologische knapperige koekjes met vanillesmaak van MadeGood zijn lekker en knapperig. De koekjes zijn notenvrij, glutenvrij en sojavrij, waardoor ze een allergievriendelijk tussendoortje zijn. Ze zijn perfect voor ontbijt, lunch, tussendoor en onderwe Lees meer.
De biologische knapperige koekjes met vanillesmaak van MadeGood zijn lekker en knapperig. De koekjes zijn notenvrij, glutenvrij en sojavrij, waardoor ze een allergievriendelijk tussendoortje zijn. Ze zijn perfect voor ontbijt, lunch, tussendoor en onderweg. Ze zijn een geweldige bron van vezels vanwege de plantenextracten die ze bevatten.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Havermoutkoekjes met vanille
Meelmengsel* (glutenvrij havermeel*, bruine rijstmeel*), rietsuiker*, palmolie*†, aardappelzetmeel*, zonnebloemolie*, gemalen chiazaden (Salvia hispanica)*, natuurlijke aroma's*, zeezout, rijsmiddel (natriumcarbonaat), 0,2% plantenextractpoeder (spinazie, broccoli, wortelen, tomaten, bieten), shiitake-extractpoeder. *Van gecontroleerde biologische teelt. †Duurzaam (RSPO).
Belangrijke informatie
ECO-controleorgaan: CA-ORG-016
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot: zie verpakkingslabel
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 528 kcal / 2.207 kJ |
Vetten | 29 g |
Verzadigde vetzuren | 12 g |
Koolhydraten | 60 g |
Suikers | 29 g |
Vezels | 4 g |
Eiwitten | 4,1 g |
Zout | 0,71 g |
Vitamine A | 463 µg |
Vitamine B1, Thiamine | 0,68 mg |
Vitamine B6 | 0,47 mg |
Vitamine C | 46 mg |
Vitamine D | 10 µg |
Vitamine E | 10 mg |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.