De ingrediënten voor de MOGLi cacaokoekjes zijn afkomstig van biodynamische teelt (Demeter kwaliteit). Het zijn boterkoekjes gemaakt met speltmeel, verfijnd met sterke cacao en gezoet met agave. Lees meer.
De ingrediënten voor de MOGLi cacaokoekjes zijn afkomstig van biodynamische teelt (Demeter kwaliteit). Het zijn boterkoekjes gemaakt met speltmeel, verfijnd met sterke cacao en gezoet met agave.
Ingrediënten
Exacte productnaam: Snack op gebak biodynamische teelt: Boterkoekjes met waardevol speltmeel, verfijnd met sterke cacao en gezoet met agave Ingrediënten: SPELBLOEM* (28%), TARWEBLOEM*, agavesiroop** (15%), BOTER* (13%), agavesirooppoeder** (11%), Cacao** (3%), rijsmiddel: natriumbicarbonaat, *van gecontroleerde biologische productie, **van biodynamische productie
Belangrijke informatie
ÖKO-keuringsinstantie: DE-ÖKO-013
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 452 kcal / 1.902 kJ |
Vetten | 14 g |
Verzadigde vetzuren | 8,3 g |
Koolhydraten | 71 g |
Suikers | 24 g |
Vezels | 4,7 g |
Eiwitten | 8,2 g |
Zout | 0,13 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren. De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.