De MOGLi biologische speltkrakelingen bestaan uit ingrediënten uit de biodynamische teelt. Het knapperige traditionele gebak van Zuid-Duitse spelt- en volkorenspeltmeel laat zich bijzonder langzaam en voorzichtig gisten voordat het wordt gebakken. Lees meer.
De MOGLi biologische speltkrakelingen bestaan uit ingrediënten uit de biodynamische teelt. Het knapperige traditionele gebak van Zuid-Duitse spelt- en volkorenspeltmeel laat zich bijzonder langzaam en voorzichtig gisten voordat het wordt gebakken.
Ingrediënten
Exacte productnaam: Biologische speltkrakelingen Ingrediënten: SPELTBLOEM** Type 1050 (73%), VOLKOREN SPELBLOEM** (15%), palmvet*, zeezout (1,8%), gist*, GERSTEMOUTEXTRACT**, pretzelloog (natriumhydroxide) (0,01%) *van gecontroleerde biologische productie, **van biodynamische productie
Gebruiksaanwijzing
Laat hem niet onbeheerd of liggend aan het knabbelen liggen. Verstikkingsgevaar voor kinderen.
Belangrijke informatie
ÖKO-keuringsinstantie: DE-ÖKO-001
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 421 kcal / 1.777 kJ |
Vetten | 9,3 g |
Verzadigde vetzuren | 4,2 g |
Koolhydraten | 71 g |
Suikers | 1 g |
Vezels | 4,4 g |
Eiwitten | 12 g |
Zout | 2,7 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren. De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.