De glutenvrije lasagnenoedels van PPURA zijn gemaakt van maïs- en rijstmeel. De 100% natuurlijke ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw en bevatten geen toevoegingen. De lasagnebladen worden met veel liefde gemaakt in een uitsluitend glut Lees meer.
De glutenvrije lasagnenoedels van PPURA zijn gemaakt van maïs- en rijstmeel. De 100% natuurlijke ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw en bevatten geen toevoegingen. De lasagnebladen worden met veel liefde gemaakt in een uitsluitend glutenvrije productiefaciliteit in Italië – en dat proef je ook.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Glutenvrije lasagne
Ingrediënten: 55% maïsmeel*, 45% rijstmeel*
en veel liefde
Belangrijke informatie
ECO-controleorgaan: IT-BIO-008
Bewaaradvies
Bewaar in een koele, droge plaats
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 362 kcal / 1.534 kJ |
Vetten | 1,6 g |
Verzadigde vetzuren | 0,3 g |
Koolhydraten | 80 g |
Suikers | 0,5 g |
Vezels | 1,6 g |
Eiwitten | 6,1 g |
Zout | 0,01 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.