In deze biologische pesto-artisjok van PPURA speelt de populaire Violetta-artisjok een hoofdrol, omdat deze ster onder de artisjokken niet alleen bijzonder delicaat is, maar zich ook kenmerkt door een nootachtig aroma. De combinatie met fruitige Siciliaan Lees meer.
In deze biologische pesto-artisjok van PPURA speelt de populaire Violetta-artisjok een hoofdrol, omdat deze ster onder de artisjokken niet alleen bijzonder delicaat is, maar zich ook kenmerkt door een nootachtig aroma. De combinatie met fruitige Siciliaanse citroenen zorgt voor een zomerse toets in de pesto en peterselie rondt de smaak vakkundig af.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
BIOLOGISCHE Pesto-artisjokken
Ingrediënten: Artisjokken (54%)*, extra vierge olijfolie*, Siciliaanse citroenen (citroensap 5%*, citroenschil 2%*)*, peterselie*, zeezout, knoflook*, peper* en heel veel liefde. *allemaal biologisch geteeld
Belangrijke informatie
ECO-controleorgaan: IT-BIO-006
Bewaaradvies
Na opening gekoeld bewaren en binnen 3 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 324 kcal / 1.357 kJ |
Vetten | 33 g |
Verzadigde vetzuren | 5,2 g |
Koolhydraten | 0,7 g |
Suikers | 0,5 g |
Vezels | 9 g |
Eiwitten | 1,3 g |
Zout | 1,3 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.