In de PPURA Pesto Calabrese ontmoeten rode paprika en Italiaanse tomaten extra vergine olijfolie. De pesto, handgemaakt in Italië, bevat geen smaakstoffen of toevoegingen en is ideaal voor pasta en brood. Lees meer.
In de PPURA Pesto Calabrese ontmoeten rode paprika en Italiaanse tomaten extra vergine olijfolie. De pesto, handgemaakt in Italië, bevat geen smaakstoffen of toevoegingen en is ideaal voor pasta en brood.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
BIOLOGISCHE Pesto veganistisch Calabrese
Ingrediënten: Rode paprika* (34%) uit Spanje en Italië
Italiaanse tomaten*
(Tomatenpulp*, gedroogde tomaten*, tomatenpuree*) Extra vergine olijfolie* Uien*, cashewnoten* Citroensap*, zeezout, oregano*, chili*
*organisch gegroeid
Let op de informatie over allergenen.
Belangrijke informatie
ECO-controleorgaan: IT-BIO-006
Allergenen
Bevat cashewnoten en cashewnotenproducten
Bewaaradvies
Na opening gekoeld bewaren en binnen 3 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 267 kcal / 1.118 kJ |
Vetten | 26 g |
Verzadigde vetzuren | 3,9 g |
Koolhydraten | 5,2 g |
Suikers | 3,4 g |
Vezels | 1,2 g |
Eiwitten | 1,5 g |
Zout | 1,6 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.