De PPURA Pesto Rosso van 35% gedroogde tomaten is bijzonder aromatisch en gemaakt van de beste biologische ingrediënten. Zo werd er gebruik gemaakt van extra vierge olijfolie, maar werden smaakstoffen en toevoegingen volledig vermeden. De pesto, handgemaa Lees meer.
De PPURA Pesto Rosso van 35% gedroogde tomaten is bijzonder aromatisch en gemaakt van de beste biologische ingrediënten. Zo werd er gebruik gemaakt van extra vierge olijfolie, maar werden smaakstoffen en toevoegingen volledig vermeden. De pesto, handgemaakt in Italië, is ideaal voor pasta en brood.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
BIOLOGISCHE Pesto Rosso
Ingrediënten: Zongedroogde Salentini tomaten uit Puglia (35%)*, extra vergine olijfolie*, Italiaanse tomaten (tomatenpulp*, tomatenpuree*), PARMIGIANO-REGGIANO D.O.P. (5%)*, citroensap*, knoflook*, zeezout en veel liefde. *allemaal van biologische oorsprong.
Belangrijke informatie
ECO-controleorgaan: IT-BIO-006
Bewaaradvies
Na opening gekoeld bewaren en binnen 3 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 307 kcal / 1.284 kJ |
Vetten | 26 g |
Verzadigde vetzuren | 4,9 g |
Koolhydraten | 12 g |
Suikers | 4,9 g |
Vezels | 3,4 g |
Eiwitten | 3,6 g |
Zout | 1,8 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.