De PPURA biologische pesto-raket, tomaat & amandel wordt handgemaakt in Italië en gemaakt van de beste biologische ingrediënten - b.v. B. met extra vergine olijfolie. Het wordt geproduceerd zonder smaakstoffen/additieven en is ideaal voor pasta en brood. Lees meer.
De PPURA biologische pesto-raket, tomaat & amandel wordt handgemaakt in Italië en gemaakt van de beste biologische ingrediënten - b.v. B. met extra vergine olijfolie. Het wordt geproduceerd zonder smaakstoffen/additieven en is ideaal voor pasta en brood.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
BIOLOGISCHE Pesto-raket
Ingrediënten: Extra vergine olijfolie* Italiaanse tomaten* (29%): gedroogde tomaten*, tomatenpulp* rucola* (26%), amandelen* (5,5%) citroensap*, zeezout, knoflook*. *allemaal biologisch geteeld
Let op de informatie over allergenen.
Belangrijke informatie
ECO-controleorgaan: IT-BIO-006
Allergenen
Bevat amandelen en amandelproducten
Bewaaradvies
Na opening gekoeld bewaren en binnen 3 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 359 kcal / 1.502 kJ |
Vetten | 35 g |
Verzadigde vetzuren | 5 g |
Koolhydraten | 5,4 g |
Suikers | 5,1 g |
Vezels | 2,3 g |
Eiwitten | 2,3 g |
Zout | 1,6 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.