De biologische Sugo Basilico van PPURA is gemaakt van de beste biologische ingrediënten, zoals 70% Italiaanse tomatenpulp. Toegevoegde suiker* en zoetstoffen werden volledig vermeden. De saus, handgemaakt in Italië, is perfect voor pasta of als basis voor Lees meer.
De biologische Sugo Basilico van PPURA is gemaakt van de beste biologische ingrediënten, zoals 70% Italiaanse tomatenpulp. Toegevoegde suiker* en zoetstoffen werden volledig vermeden. De saus, handgemaakt in Italië, is perfect voor pasta of als basis voor pizza. *Ingrediënten bevatten van nature suiker.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
BIOLOGISCHE Sugo Basilico
Ingrediënten:
Italiaanse tomaten* (77%): tomatenpulp*, tomatenpuree*, wortelen*, uien*, basilicum*, extra vergine olijfolie*, zeezout, citroensap* en heel veel liefde *uit de biologische landbouw
Belangrijke informatie
ECO-controleorgaan: IT-BIO-006
Bewaaradvies
Na opening gekoeld bewaren en binnen 2 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 61 kcal / 253 kJ |
Vetten | 3,1 g |
Verzadigde vetzuren | 0,5 g |
Koolhydraten | 5,8 g |
Suikers | 4 g |
Vezels | 1,3 g |
Eiwitten | 1 g |
Zout | 1,2 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.