PPURA's biologische Sugo Parmigiana met aubergine, tomaten en parmezaanse kaas is handgemaakt in Italië en bevat de beste biologische ingrediënten, zoals: B. 70% Italiaanse tomatenpulp. De saus bevat geen toegevoegde suikers* of zoetstoffen. Voor een toma Lees meer.
PPURA's biologische Sugo Parmigiana met aubergine, tomaten en parmezaanse kaas is handgemaakt in Italië en bevat de beste biologische ingrediënten, zoals: B. 70% Italiaanse tomatenpulp. De saus bevat geen toegevoegde suikers* of zoetstoffen. Voor een tomatensaus zoals die hoort te zijn.*Ingrediënten bevatten van nature suiker.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
BIOLOGISCHE Sugo Parmigiana
Ingrediënten: Italiaanse tomaten*, wortelen*, Italiaanse tomatenpuree*, aubergine (6%)*, Parmigiano Reggiano D.O.P.* (2%), extra vergine olijfolie*, citroensap*, zeezout en heel veel liefde. *allemaal van biologische oorsprong.
Belangrijke informatie
ECO-controleorgaan: IT-BIO-006
Bewaaradvies
Na opening gekoeld bewaren en binnen 2 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 51 kcal / 214 kJ |
Vetten | 2 g |
Verzadigde vetzuren | 0,4 g |
Koolhydraten | 4,7 g |
Suikers | 1,8 g |
Vezels | 2,6 g |
Eiwitten | 2,3 g |
Zout | 1,1 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.