De vegan biologische Sugo Bolognese met soja van PPURA is gemaakt van de beste biologische ingrediënten, zoals biologische soja uit Italië en Frankrijk. Toegevoegde suiker* en zoetstoffen werden volledig vermeden. De saus, handgemaakt in Italië, is perfec Lees meer.
De vegan biologische Sugo Bolognese met soja van PPURA is gemaakt van de beste biologische ingrediënten, zoals biologische soja uit Italië en Frankrijk. Toegevoegde suiker* en zoetstoffen werden volledig vermeden. De saus, handgemaakt in Italië, is perfect voor pasta of als basis voor chili sin carne. *Ingrediënten bevatten van nature suiker.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
BIOLOGISCH Sugo Bolognese veganistisch met soja
Ingrediënten:
Italiaans Tomaten (70%)*: Tomatenpulp*, tomatenpuree*, wortelen*, uien*, SOJA-EIWIT* (4,3%), extra vergine olijfolie*, citroensap*, basilicum*, paprika*, zeezout en veel Liefde
*uit de biologische landbouw
Belangrijke informatie
ECO-controleorgaan: IT-BIO-006
Bewaaradvies
Na opening gekoeld bewaren en binnen 2 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 76 kcal / 317 kJ |
Vetten | 2,8 g |
Verzadigde vetzuren | 0,4 g |
Koolhydraten | 10 g |
Suikers | 5,3 g |
Vezels | 2,2 g |
Eiwitten | 1,4 g |
Zout | 1,2 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.