De biologische Sugo Mascarpone van PPURA met Italiaanse mascarpone en tomaten wordt handgemaakt in Italië en bevat de beste biologische ingrediënten, zoals: B. 70% Italiaanse tomatenpulp. De saus bevat geen toegevoegde suikers* of zoetstoffen. Voor een to Lees meer.
De biologische Sugo Mascarpone van PPURA met Italiaanse mascarpone en tomaten wordt handgemaakt in Italië en bevat de beste biologische ingrediënten, zoals: B. 70% Italiaanse tomatenpulp. De saus bevat geen toegevoegde suikers* of zoetstoffen. Voor een tomatensaus zoals die hoort te zijn. *Ingrediënten bevatten van nature suiker.
Ingrediënten
Exacte productnaam: BIOLOGISCHE Sugo Mascarpone Ingrediënten: Italiaanse tomaten (79%)*, wortelen* originele Italiaanse mascarpone (6%)*, extra vergine olijfolie (4%)*, citroensap*, zeezout en heel veel liefde. *allemaal van biologische oorsprong.
Belangrijke informatie
ECO-controleorgaan: IT-BIO-006
Bewaaradvies
Na opening gekoeld bewaren en binnen 2 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 70 kcal / 292 kJ |
Vetten | 4,2 g |
Verzadigde vetzuren | 1,6 g |
Koolhydraten | 5,3 g |
Suikers | 5,2 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 1,6 g |
Zout | 1,1 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren. De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.